OVER ONS

In mei 2004 besloten enkele Star-Riders dat het hoog tijd werd dat er in België een club kwam van, voor en door Star-Riders, zoals ook in het buitenland het geval is.


Elke eigenaar van een Yamaha Star-moto (Drag-Star *  Wild-Star *  Royal-Star * Venture * Warrior * Bolt * Roadstar * Stryker * Venture * Raider * en Midnight-Star) is welkom in onze club.


De bedoeling van onze club is samen te toeren in binnen- en ook al eens in het buitenland en dit voor één of meerdere dagen.

Voor alle duidelijkheid, het draait allemaal rond FUN, geen verplichtingen, gewoon het plezier om samen met  dezelfde motoren te toeren en plezier te maken.

Het is zo dat we een gezellige- en vrijblijvende club zijn en ook willen blijven, met enkel duidelijke afspraken betreffende de veiligheid en dergelijke.

Wat ons tot op heden goed gelukt is.

 

Ons rittenaanbod is zeer gevarieerd, met regelmatige bijeenkomsten in één van onze regiocafés, verspreid over het hele land.


We houden geregeld treffens voor Star-Riders in binnen- en buitenland, waar je dan kennis kan maken met andere Star-Riders en hun motors.


Heb je ook zin  om lid te worden van onze club, ga dan naar de "Lid worden" knop en vul al je gegevens in, klik dan op verzenden.

Je wordt dan zo snel mogelijk door ons gecontacteerd.


Als je liever eerst eens  mee rijdt, dat kan ook, kijk hier voor op ons forum voor onze rittenkalender.


Ons lidgeld bedraagt 40 € per jaar per lid en kun je overschrijven op rekeningnummer:

IBAN: BE43 8335 5256 3901

BIC: GKCCBEBB